Bell Schedules » Staff Conference Times

Staff Conference Times

Staff Conference Times
Description / Period Start Time End Time Length
5th Grade 8:30 AM 9:15 AM 45 min
4th Grade 9:20 AM 10:05 AM 45 min
3rd Grade 10:10 AM 10:55 AM 45 min
1st Grade 12:00 PM 12:45 PM 45 min
Kindergarten 12:50 PM 1:35 PM 45 min
2nd Grade 1:40 PM 2:25 PM 45 min
Fine Arts 2:25 PM 3:10 PM 45 min